Parterapi på Nørrebro

Parterapi er for jer, der har brug for at få talt om jeres parforhold, og har svært ved at få kommunikationen til at fungere imellem jer.  Måske er der sket en konkret episode, der har rystet jeres forhold, og måske har I bare brug for at tale om, hvordan I er sammen i hverdagen.

Nogle par søger terapi som en form for parforholds-eftersyn, mens andre søger parterapi, når alle andre muligheder synes brugt op.

Når jeg bliver kontaktet af par, handler det tit om:

  • Et højt konfliktniveau i parforholdet.
  • Savnet efter tid til kærlighed.
  • Konstante misforståelser i kommunikationen.
  • Følelsen af ikke at blive mødt i sine forventninger.
  • Uenighed om opdragelse eller økonomi.
  • Sygdom hos en af parterne.
  • Udfordringerne som par i en sammenbragt familie.

Parterapi hos Sine Nyeng i Ahornsgade 18

Parterapi som forebyggende eftersyn

Nogle par kommer i terapi hos mig som en form for eftersyn, hvor begge parter får mulighed for at vende deres hverdag som par og dermed forebygge, at forskellighederne bliver til problemer i parforholdet.  Et godt parforhold kræver aktivt arbejde, og et eftersyn sammen med en terapeut er en god måde at få kastet et kærligt blik på jeres samliv i et trygt og neutralt rum.

Parterapi når forholdet er i krise

Alle par oplever kriser, som i større eller mindre grad sætter deres forhold på en prøve. Det kan være en akut krise på grund af en enkelt episode, der ryster parforholdet. Eller det kan være noget, der har udviklet sig over tid – eksempelvis skænderier, der tager til, øget jalousi, at I er begyndt at fjerne jer fra hinanden, eller at kærligheden ”drukner” i hverdagen.

Hos mig kan I få talt om jeres parforhold, og jeg kan hjælpe jer med at blive bedre til at kommunikere og sætte fokus på nogle af de dynamikker, der spænder ben for jeres kærlighed.

Parterapi under og efter skilsmisse

Hvis I allerede har besluttet jer for at skilles, kan jeg hjælpe jer til at finde hoved og hale i alle de mange spørgsmål og følelser, der opstår i sådan en situation.

Jeg kan tilbyde jer et trygt og neutralt rum, hvor I kan få sagt farvel til hinanden, tale med hinanden om det uafklarede, og hjælpe jer med at vende blikket fremad. Hvad gør I nu?

Hvis I har børn, kan jeg rådgive jer om, hvordan I skal forholde jer til dem. Hvordan I taler med børnene om skilsmissen, hvilke aftaler I vil lave med hinanden omkring fordeling af dage, hvor meget børnene skal involveres, og hvad der ellers viser sig af spørgsmål.

Det er vigtigt, at I får et samarbejde til at fungere, og det kan eventuelt være relevant at kombinere parterapien med familieterapi og familierådgivning.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 29633235 med det samme, og høre hvordan jeg kan hjælpe jer. Du kan også skrive en sms eller sende mig en mail på kontakt@sinenyeng.dk.