Priser og det Praktiske

Terapilokale på Ahornsgade 18Priser på terapi, rådgivning og supervision

For private:

Psykoterapi

 • Psykoterapi enkeltperson: Kr. 900,- (1 time)
 • Klippekort: 5 gange psykoterapi af enkeltperson: Kr. 3750,- (1 time)
 • Psykoterapi enkeltperson (studerende på S.U./arbejdsløs på dagpenge o.l.): Kr. 700,- (1 time)

Familieterapi og familierådgivning

 • Familieterapi: Kr 1200,- (1 time) / Kr. 1400,- (1½ time)
 • Familierådgivning: Kr. 1200,- (1 time) / 1400,- (1½ time)
 • Familieterapi eller familierådgivning i hjemmet: 1400,- (1 time) plus transport omkostninger

Parterapi

 • Parterapi: Kr. 1200,- (1 time) / 1400,- (1 ½ time)

Supervision

 • Supervision af privatperson: Kr. 900,- (1 time)

For firmaer:

Psykoterapi

 • Psykoterapi enkeltperson: 1200,- (1 time)
 • Klippekort: 5 gange psykoterapi af enkeltperson: 5250,-

Supervision

 • Supervision af enkeltperson: 1500,- (1 time)
 • Supervision af grupper: prisen aftales ved forespørgsel.

Priserne kan blive justeret årligt d.1/1 og d.1/7

Tidsbestilling

Du kan både bestille tid direkte hos mig på kontakt@sinenyeng.dk eller her på min side under “Book Tid”. Det er nemt, at bestille tid på mit online bookingsystem, og du får mulighed for at få et indblik i min kalender, og finde en tid der passer dig.

Akut eller alternativ tid

Kan du ikke finde en tid der passer dig, eller har du brug for en akut tid, så ring til mig på 29633235 eller skriv på kontakt@sinenyeng.dk. Jeg har altid et par tider på en uge, der er reserveret til akutte eller særlige behov hos mine klienter. Det er vigtigt for mig, at man skal kunne passe et arbejde, ved siden af at gå i terapi. Derfor tilbyder jeg tider i ydertimerne, så alle har mulighed for, at få en tid der passer ind i deres hverdag.

Betaling

Jeg tager imod mobilepay efter hver afholdt session på: 605978 eller bankoverførsel senest 3 dage efter afholdt session på reg: 5322 konto nr: 0000248502. På grund af Covid – 19 tager jeg desværre ikke imod kontanter. Jeg giver heller ikke kvittering, men sender gerne kvitteringen på mail hvis du skal bruge det.

Aflysningspolitik

Planlagte terapitimer kan aflyses eller flyttes senest 24 timer inden terapitimen uden beregning. Kommer aflysningen senere, vil jeg tilstræbe at finde et andet tidspunkt inden for samme uge, der passer os begge. Hvis det ikke er muligt, vil terapitimen blive faktureret.

Praktisk info

Terapi, parterapi og familierådgivning foregår i mit lokale på Ahornsgade 18 ved Sankt Hans Torv på Nørrebro, mens supervision både kan foregå i min praksis og på din arbejdsplads.

Covid – 19: Der er masser af plads i mit lokale. Det betyder at jeg sagtens kan modtage individuelle klienter, par og forældre til rådgivning under lidt nye forhold: Vi sidder med god afstand af hinanden, alt bliver sprittet af og der bliver luftet ud før og efter terapien, du får engangskrus, engangslommetørklæder og håndsprit. Jeg holder afstand til dig også under ankomst og afsked (ingen håndtryk og kram) og så tilbyder jeg selvfølgelig online terapi og terapi og rådgivning over telefon hvis du er mere tryg ved det.

Online – sessioner:

Til mine online sessioner bruger jeg et lukket system der hedder Whereby.  Umiddelbart før terapiens start sender jeg dig en mail med et link. Du trykker på linket og så kan terapien gå i gang. Du skal ikke kunne noget særligt med computere, downloade noget eller have Whereby installeret i forvejen – det er ganske nemt.

Du skal helst bruge en bærbar computer, tablet eller en stationær computer og du skal selvfølgelig sikre dig at dit kamera og din mikrofon og højtalere virker.

Er du i tvivl om noget, ringer du bare en ekstra gang – så finder vi ud af det sammen.

Find vej

Jeg har praksis på Ahornsgade 18 kld, 2200 København N.

Journal

Jeg fører ikke journal, men kan opbevare korte beskrivelser fra vores terapitimer. De bliver opbevaret sikkert under de gældende gdpr regler.

Fortrolighed og tavshedspligt

Jeg følger Psykoterapeutforeningens etikregler. Du kan finde regelsættet på www.psykoterapeutforeningen.dk

Vores terapitimer er fuldstændig fortrolige undtagen under følgende omstændigheder:

 • Fra tid til anden vil jeg diskutere mit terapiarbejde med en klinisk supervisor. Dette er standard praksis og hjælper mig i mit arbejde, såvel som det kan hjælpe dig. Min supervisor er bundet af de samme etiske regler og fortrolighed som jeg selv.
 • Hvis jeg tror der er risiko for at du vil skade dig selv eller andre, forbeholder jeg mig retten til at bryde fortroligheden for at undgå at der sker skade. Jeg vil dog kun gøre dette under ekstreme forhold og vil altid forsøge at tale med dig om det, før jeg handler.
 • Hvis det kræves at jeg giver vidneforklaring (f.eks. i kriminalsager).
 • Du er forpligtet til at oplyse mig om eventuel psykisk sygdom (nuværende eller med mulighed for tilbagefald). Dette inkluderer tidligere og nuværende specielle problemer, afhængighed/misbrug og tidligere terapi eller lignende rådgivning.
 • Jeg kan i forbindelse med videreuddannelse og fortsat professionel udvikling forelægge skriftligt materiale til evaluering fra nogle af vores sessioner. Dette materiale vil blive anonymiseret for at beskytte din identitet, og vil kun blive set af professionelle, der også er bundet af de etiske retningslinjer fra Psykoterapeutforeningen.