Om mig

Sine Nyeng, familieterapeut og psykoterapeut

Jeg er 44 år og bosat på Nørrebro sammen med min mand og mine to drenge på 13 og 16 år.

Jeg er uddannet pædagog, psykoterapeut MPF, familieterapeut MPF og supervisor og har også i forbindelse med mit arbejde haft min gang på Nørrebro i mange år.

Mine uddannelser gør, at jeg kan tage imod både familier, par og individuelle klienter, og jeg holder meget af den mulighed, det giver for afveksling i hverdagen og mødet med mennesker i mange forskellige livssituationer.

I mødet med mine klienter ser jeg det som min fineste opgave at give dem rum og mulighed for hver især at undersøge og blive klogere på de problematikker, de kommer med. Det gør jeg blandt andet ved at arbejde oplevelsesorienteret ud fra den viden, at måden, hvorpå vi bevidst eller ubevidst handler i forhold til vores relationer ude i det virkelige liv, også sker i det terapeutiske rum. Det er en faglig tilgang til terapi, der giver klienten mulighed for at undersøge de problemstillinger, de oplever, spænder ben for dem, danne sig ny viden om sig selv og derfra opnå muligheden for at handle anderledes.

Jeg har en omsorgsfuld og respektfuld tilgang til mine klienter, og selvom angst, stress, usikkerhed, vrede, ensomhed og rådvildhed er følelser, vi alle kommer i kontakt med (om vi er i en familie eller alene), så er det individuelt, hvordan klienten skal mødes i terapien.

Derfor arbejder jeg ikke ud fra et fast skema, men skræddersyer mine terapier til den enkelte klient, det enkelte par eller den enkelte familie. Jeg arbejder med gennemsigtighed og deler mine egne oplevelser samt faglige viden og tanker i terapien, når det giver mening. Min tilgang til terapien er let og uhøjtidelig, og jeg bruger gerne humor og spontanitet i min praksis.

I mit arbejde som terapeut er det bedste værktøj, jeg har, mig selv, min erfaring, min intuition og ikke mindst min faglighed. Derfor modtager jeg jævnligt supervision i forhold til at holde mig opdateret på den nyeste viden og forblive skarp på min egen praksis, for på den måde sikrer jeg altid en høj kvalitet og dermed den bedst mulige oplevelse for mine klienter.